«Vaig perdut! Què puc estudiar?», jornada d'orientació universitària a La Palma

Divendres 23 Març, 2018
Participació i ciutadania

L'Oficina Jove del Baix Camp, juntament amb els departaments de Joventut i el Pla EDucatiu d'Entorn de la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Reus, organitzen les jornades d'orientació sobre estudis universitaris "Vaig perdut. Que puc estudiar?", adreçades a joves que estan finalitzant 4rt d'ESO i o bé, estan cursant primer i segon de Batxillerat als diferents centres educatius de secundaria de Reus i comarca. La jornada –el 19 d'abril, a les 17:00h a la sala polivalent de La Palma– facilitarà que alumnes de la universitat es puguin trobar amb joves de 3r o 4rt d'ESO o BAT i puguin preguntar dubtes sobre els graus, els itineraris o la vida universitària.

El departament d’Orientació Universitària de la Universitat Rovira i Virgili també coorganitza aquesta jornada i hi estaran presents, col·laborant i aportant alumnes becaris de les diferents branques universitàries. Aquests seran els encarregats de donar informació a l'alumnat sobre els diferents graus, les modalitats de batxillerat que han de triar per accedir-hi i resoldre qualsevol dubte relacionat.

La sala polivalent de la Palma estarà dividida en diferents espais segons els àmbits d'estudi (ciències i ciències de la salut,ciències socials i jurídiques, arts i humanitats, arquitectura i enginyeries) on mitjançant plafons expositius es mostrarà tota la informació al respecte (nom del grau, en què consisteix, com es pot accedir, habilitats i competències que adquiriran i sortides professionals). Cada espai comptarà amb un parell d'alumnes de la URV que faran de facilitadors i estaran a la disposició dels joves perquè preguntin tot el que necessitin.

Durant la tarda del «Vaig perdut! Què puc estudiar?» es realitzarà una xerrada informativa sobre la vida quotidiana universitària on els i les joves podran conèixer de primera mà com poden aprofitar al màxim el pas per la universitat a càrrec dels tècnics d’orientació universitària de la URV.

L’alumnat que estigui interessat en accedir en aquestes jornades haurà de realitzar una inscricpió prèvia mitjançant la web de Joventut Reus.

Imatges Relacionades: 
Galeria imatges: