Oberta la convocatòria de la 20ª edició del Reussona, concurs de Música Jove de Reus

Dimecres 28 Març, 2018
Participació i ciutadania

El 15 d'abril s’acaba el termini perquè els conjunts o solistes puguin presentar-se al 20è Concurs de Música Jove Reussona. La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, a través dels serveis de Joventut, ha convocat la vintena edició del concurs «Reussona, Concurs de música per a joves», orientat a la promoció de noves propostes musicals sorgides entre el jovent del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Fins al 15 d'abril les bandes, grups o solistes poden presentar els seus treballs a concurs. Per presentar-se al concurs la mitjana d'edat de tots els integrants del grup no ha de superar els 35 anys, no es pot haver estat guanyador d'edicions anteriors i no es pot tenir contracte discogràfic vigent. Tota la informació del concurs es pot trobar al web: joventutreus.cat/reussona.

D'entre tots els grups i solistes presentats hi haurà la selecció dels 3 finalistes que passaran a actuar al concert de la final el dia 21 de juny a les Barraques de la Festa Major de Sant Pere. Dos dels grups (o solistes) finalistes seran escollits per un jurat format per diferents professionals del territori vinculats a la música i la programació musical i la tercera formació serà la que el públic triï a resultes de la votació popular a través del web joventutreus.cat.

Tots els grups i solistes que concorrin al concurs estaran presents a un apartat del web joventut.reus.cat, des d’on es podrà votar i escollir un dels grups que passarà directament a la final. Les votacions es podran fer del 23 d'abril a l'1 de maig.

Premis
Els premis del Reussona 2018 són: un primer premi de 1.500 euros; un segon premi de 900 euros i un tercer premi de 600 euros. Hi ha una menció especial per a un grup novell valorada en 200 euros, que recaurà en un grup amb una mitjana d’edat dels seus integrants no superior a 21 anys. També i com a novetat es preveu una altra menció especial de 200 euros pel millor grup que presenti totes les seves cançons en català.

Imatges Relacionades: 
Galeria imatges: