Entrades gratuïtes per l'exproReus amb la segona edició del #RepteID

Dilluns 30 Setembre, 2019
Participació i ciutadania

L'Ajuntament de Reus posa en marxa un nou #RepteID per promoure que la ciutadania es creï una identificació digital segura com l'idCat Mòbil per relacionar-se amb la seu electrònica. El repte consisteix en fer-se l'idCat Mòbil i completar el tràmit telemàtic anomenat 'Repte ID' que es troba a la seu. Les 50 primeres persones que l'aconsegueixen obtenen una entrada gratuïta per a la fira exproReus que es pot utilitzar del 10 al 13 d'octubre.

La regidoria de Participació, Bon Govern i Transparència vol facilitar que la ciutadania perdi la reticència a fer tràmits telemàtics i a fer ús dels serveis de la seu. I una de les primeres accions que l'usuari pot interpretar com una dificultat per fer un tràmit és el fet d'identificar-se digitalment, quan, en realitat, hi ha maneres molt fàcils de fer-ho amb eines com l'idCAt Mòbil.

Davant d'això, el repte proposa una acció senzilla i fàcil de completar. Una vegada s'obté l'idCat Mòbil, aquest sistema servirà a l'usuari per identificar-se en la majoria de tràmits amb les administracions catalanes i des de qualsevol dispositiu, sense instal·lar res.

El Repte Id
El Repte ID estarà actiu entre el 30 de setembre i el 6 d'octubre, inclòs el cap de setmana. D'aquesta manera es reforça la idea que la seu electrònica està oberta tots els dies de l'any, les 24 hores i els tràmits es poden fer sense esperes i sense necessitat de desplaçar-se.

Per fer-ho més entenedor, l'Ajuntament de Reus ha produït un tutorial sobre l'idCAT Mòbil que es pot trobar al Canal de YouTube de l'Ajuntament i al web Reus.cat

El primer #RepteID consistia a completar el tràmit per aconseguir entrades gratuïtes per a les piscines municipals.

Fitxers Relacionats: 
Imatges Relacionades: 
Galeria imatges: