El Centre Cívic Llevant celebra 10 anys de l'obertura al Mas dels Canonges

Dijous 09 Juliol, 2020
Participació i ciutadania

El Centre Cívic Llevant celebra aquest divendres 10 de juliol, a partir de les 12:00 h, el 10è aniversari de la inauguració del nou espai al Mas dels Canonges amb una visita guiada per tot el centre i els seus espais més emblemàtics. La ruta es farà amb un grup de persones relacionades directament amb l'equipament i de la mà dels arquitectes responsables de la seva construcció Antòn Pàmies i Jordi Sardà, a més de la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores. 

La visita anirà acompanyada d'una explicació històrica i funcional del nou ús de l'antic Mas dels Canonges des del punt de vista arquitectònic i de l'aposta municipal que es va decidir fa més de 10 anys.

Des d'avui mateix, i per a totes les persones interessades en conèixer com es va fer la rehabilitació de l'espai i la seva ampliació, s'ha compartit a través de les xarxes Reus_cat de l'Ajuntament de Reus un recull videogràfic que es pot consultar al canal You Tube del consistori en el següent enllaç: https://youtu.be/peX2KjYCqvk

Galeria imatges: