CUIDA'T EL CERVELL. 21 DE SETEMBRE. DIA MUNDIAL DE L'ALZHEIMER

Divendres, 04/09/2020

El Dia 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurogonitius de Reus i Baix Camp, realitzarà com cada any la CAMPANYA CUIDA’T EL CERVELL.

Amb l’objectiu de promoure la detecció i prevenció de les alteracions cognitives i les demències, durant els dies 16, 17 i 18 de setembre s’emprendrà la Campanya “Cuida el teu cervell”, oferint de forma gratuïta a tots aquells que ho desitgin, valoracions neuropsicològiques de cribratge del funcionament cognitiu amb informe de devolució.

Com a mesures extraordinàries, el centre ha establert un protocol exhaustiu degut a la situació de COVID-19: serà necessari acudir-hi amb cita prèvia, s’haurà d’esperar breument a l’exterior de l’edifici fins a ser avisat, s’habilitarà una única porta d’accés i, prèviament a l’entrada, es prendrà i registrarà la temperatura corporal i es farà una desinfecció de mans. Tothom, haurà d’acudir amb mascareta homologada.

Amb la realització d’aquesta campanya, col·laborem també amb la Federació de Familiars de Persones amb la Malaltia d’Alzheimer de Catalunya que coordina un estudi científic.

PER MÉS INFORMACIÓ I CITA PRÈVIA:

TELÈFON: 977 317 603 / 686 219 419

CORREU ELECTRÒNIC [email protected]

(indicant a l’assumpte “Cuida el teu cervell”)

ANIMA’T I CUIDA EL TEU CERVELL IGUAL QUE HO FAS DELS ALTRES ORGANS!