ESTADES A EUROPA. TENS ENTRE 14 I 29 ANYS? VINE AMB NOSALTRES

Dilluns, 19/04/2021

FONT: ASSOCIACIÓ DE PROGRAMES EDUCATIUS OPEN EUROPE

Estades a Europa: Vens amb nosaltres?

Aquesta setmana hem començat la selecció dels joves que aquest estiu viatjaran en projectes d’intercanvi per tot Europa.

Si teniu entre 14 i 17 anys o entre 18 i 29 podeu optar a una de les places que tenim per a passar entre 7 i 15 dies a una ciutat d’Europa compartint la experiència amb grups de joves d’altres països.

Passar 24 hores al dia fent activitats i fent amics, parlant amb anglès per a comunicar-se, fa que els joves creixin i vegin de la importància d’estudiar idiomes i aprenguin que els problemes que tenen aquí, son els mateixos que tenen els d’altres contrades. Això potencia la tolerància i el respecte a altres cultures.

Com sabeu, el desconeixement fa por. La por fa rebuig i el rebuig als altres, fa que no respectem com cal les altres formes de viure la vida. Europa vol que els nostres joves trenquin aquests tòpics i els hi co-finança aquestes estades.

Si esteu interessats a optar a un d’aquests viatges, truqueu-nos immediatament, donat que per les restriccions de seguretat, hem limitat molt l’aforament. A la reunions presencials, només pot venir un jove i un acompanyant.

 

Assoc.Open Europe

Telef. 877 014 736