L’Ajuntament de Reus renova el conveni de col·laboració amb la Federació d’Associacions de Veïns de Reus


Dimarts, 04/04/2023


L’Ajuntament de Reus ha renovat avui, 4 d’abril de 2023, el conveni marc entre el consistori i la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) amb la signatura del document per part de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i el president de la Federació de Veïns, Marcos Massó. L’objecte d’aquest conveni és establir el marc de col·laboració mútua entre l’Ajuntament de Reus i la FAVR per a la realització conjunta de projectes i activitats en diferents àmbits de l’actuació municipal.

El conveni marc estableix una sèrie de compromisos als quals s’adhereixen les dues parts. Els compromisos per part de l’Ajuntament són cedir l’ús d’un espai municipal per la seu social de l’entitat; promoure activament la xarxa associativa i informar dels assumptes municipals amb l’establiment dels canals de comunicació adequats per mantenir informada de manera periòdica a la FAVR dels assumptes que afectin de manera directa als ciutadans i ciutadanes.

Els compromisos per part de la Federació d’Associacions de Veïns són exposar a l’Ajuntament de Reus els suggeriments i les propostes de millora per fer efectiva la participació ciutadana en els assumptes municipals i col·laborar amb l’Ajuntament per fer arribar a totes les persones aquells projectes i activitats de ciutat que ajudin a la millora de la seva qualitat de vida.

Els compromisos entre les parts també engloben un treball conjunt en diferents àmbits d’actuació de l’Ajuntament com són l’àrea de serveis a la persona, serveis generals, serveis territorials i serveis econòmics pels quals es podran establir addendes complementàries segons les necessitats recíproques de treball d’ambdues parts.

La Federació nomenarà un interlocutor per mantenir un contacte permanent amb la Regidoria de Relacions Cíviques que serà la seva referència habitual durant la vigència del conveni. La durada del conveni serà des de la seva signatura fins el mes de desembre de 2024 i podrà ser prorrogat de forma expressa per acord de les parts per un període màxim de dos anys.

Un cop signat el conveni marc, des de la Regidoria de Relacions Cíviques se signarà en breu una addenda amb la FAVR que inclourà un suport tècnic i de recolzament com a entitat i un suport econòmic de 7.000 euros per ajudar al desenvolupament dels seus projectes envers la millora dels barris de la ciutat i del benestar dels veïns i veïnes.                                                                                  

Signatura conveni FAVR-20230404112821.jpg
Imatge descriptiva del post

23/02/24 / 09:00h

Cinemafòrum “El sentit de la vida”, un programa per fomentar la reflexió i les relacions socials dirigit especialment al col·lectiu longeu

La Regidoria de Relacions Ciutadanes, en el marc del Pla d’Envelliment Actiu i Saludable, organitza…

Més informació
Imatge descriptiva del post

23/01/24 / 17:45h

Nova programació de la Xarxa de Centres Cívics de Reus amb moltes activitats pels majors de 60 anys

La Xarxa de Centres Cívics de Reus obre a partir d’avui les inscripcions per la nova programació d…

Més informació
Imatge descriptiva del post

20/10/23 / 09:15h

La Xarxa de Centres Cívics de Reus celebra la Setmana de l’Ecologia

L’1 de novembre se celebra el Dia Mundial de l’Ecologia per conscienciar sobre la necessitat de…

Més informació
Icona que mostra una lupa.

Cerca una entitat

Trobeu l’entitat que més s'ajusti als vostres interessos

Cerca
Icona que mostra una lupa.

Espai de formació

Accediu a tot tipus de formació per fer créixer la vostra entitat i que estigui al dia

Veure cursos
Icona que mostra una lupa.

Acompanyament

Us facilitem tota l'ajuda necessària per a la vostra entitat

Fer una petició
Icona que mostra una lupa.

Tràmits

Accés directe als tràmits per realitzar les vostres gestions amb l'administració

Veure els tràmits