Qui som

L'associacionisme és un model d'acció col·lectiva que permet desenvolupar determinades accions que resulten difícils de portar a terme des de la individualitat. En aquest sentit, ajuda a la vertebració de la societat, afavoreix la convivència i permet aprofundir i millorar la capacitat de la ciutadania de participar en la col·lectivitat.

Davant la certesa que Reus disposa d'un teixit ric, divers i extens, l'Ajuntament de Reus posa a disposició de les entitats eines per vincular-les facilitant el seu treball en xarxa i la seva interacció amb la resta de la ciutadania, donant suport a la difusió de les seves activitats i projectes.

La formació, la cessió d'espais, l'assessorament, la implicació en projectes municipals, les convocatòries de subvencions i aquesta nova pàgina web en són un exemple.

qui som

Si tens algun altre dubte...

  • Sou un grup i us voleu constituir com a associació.

  • Heu de fer tràmits i no sabeu ben bé com: canvis de junta, d’estatuts, assemblees.

  • Voleu donar un impuls a l’entitat: augmentar la participació, ser més visibles, planificar i definir projectes.

  • Necessiteu fer gestions telemàtiques amb l’Ajuntament i teniu problemes.

  • Teniu alguna necessitat de formació.

  • Teniu ganes de realitzar un projecte però no sabeu com.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres,

expliqueu-nos el vostre cas i us acompanyarem en el procés.

Si teniu comentaris a fer, dubtes o suggeriments podeu adreçar-vos a nosaltres a través del formulari que trobareu més a baix.

Envia'ns la documentació

Deixa’ns la teva consulta

Horari:

De dilluns a divendres de 9 a 14h, per concertar visites de tarda trucar al 695 651 633

Troba'ns

Regidoria de Relacions Cíviques

Cr. Sant Joan s/n (antic hospital)

43201 Reus

Tel. 977 010 029

Com arribar

En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de l’AJUNTAMENT DE REUS com a Responsable del Tractament. La finalitat del tractament és donar resposta a la seva consulta o petició i, en cas d’obtenir el seu consentiment previ, l’enviament de comunicacions comercials i/o promocionals per mitjans electrònics. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessió de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit al domicili de l’Ajuntament de Reus, a l’adreça de correu electrònic [email protected], a través de la Seu Electrònica (https://seu.reus.cat/seu/) o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Reus. Addicionalment, si considera que l’Ajuntament de Reus està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat a https://entitatsreus.cat/politica-de-privacitat.

Icona que mostra una lupa.

Cerca una entitat

Trobeu l’entitat que més s'ajusti als vostres interessos

Cerca
Icona que mostra una lupa.

Espai de formació

Accediu a tot tipus de formació per fer créixer la vostra entitat i que estigui al dia

Veure cursos
Icona que mostra una lupa.

Acompanyament

Us facilitem tota l'ajuda necessària per a la vostra entitat

Fer una petició
Icona que mostra una lupa.

Tràmits

Accés directe als tràmits per realitzar les vostres gestions amb l'administració

Veure els tràmits