L’Ajuntament presenta a les associacions de veïns les intervencions en manteniment de la via pública


Dimecres, 20/04/2022


Una quarantena de representants de les associacions de veïns de la ciutat van assistir ahir, 19 d’abril, a la reunió transversal promoguda per la Regidoria de Relacions Cíviques per explicar els plans director d’obres que comporten l’execució d’obres de manteniment de la via pública a les 55 zones en que està dividida la ciutat, entre els quals s’hi troben els 36 barris en els quals hi ha una associació de veïns.

Aquestes reunions es venen desenvolupant de manera habitual en el marc de la línia estratègica de comunicació i proximitat que impulsa la Regidoria de Relacions Cíviques amb la voluntat de mantenir informades a les associacions d'aquells projectes que són d’interès per a la ciutadania i amb la voluntat que se'ls hi pugui transmetre la informació d'una manera directa i com a referents dels veïns i veïnes. En la reunió d’ahir hi va participar l'alcalde, Carles Pellicer, la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, i el regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny.

En el decurs de la trobada es va explicar en què consisteixen els plans d'inversió d'obres. Aquests plans es porten a terme a banda d'altres inversions planificades per l'Ajuntament i del dia a dia de les peticions que de manera habitual recull l’alcalde en les seves visites setmanals als barris i en el programa de proximitat “Convivències amb l’alcalde”.

Es va fer referència a les línies d'actuació que comprèn el pla 2021-2022, i també el treball que s'està fent planificant el nou pla 2022-2023. Els treballs actuals, amb una inversió de 1.043.709 euros, corresponen als plans directors d'asfaltat, millora de voreres i passos de vianants, manteniment de mobiliari urbà i jocs infantils, millora de l'enllumenat, millora de la jardinera i manteniment de fonts ornamentals. En paral·lel, l'Ajuntament redacta els projectes i licita els contractes de manteniment de la via pública de les anualitats 2022 i 2023, amb un pressupost d'1,2 milions d'euros, amb una inversió global entre 2020 i 2023 de 2,2 milions d'euros.

Finalment, es va realitzar un repàs barri per barri de les actuacions que es porten a terme i es van resoldre dubtes amb un torn de preguntes.

Presentació pla director obres als barris-1-20220420102623.jpg
Imatge descriptiva del post

21/05/24 / 14:30h

La Xarxa de Centres Cívics de Reus organitza un concurs de fotografies a Instagram per cloure el curs 2023-2024

La Xarxa de Centres Cívics de Reus posa en marxa un concurs de fotografies al seu perfil d…

Més informació
Imatge descriptiva del post

16/05/24 / 17:30h

Reus organitza la I Fira de Bruixes els dies 24,25 i 26 de maig

Els propers dies 24, 25 i 26 de maig, l'Associació Cultural Reus…

Més informació
Imatge descriptiva del post

14/05/24 / 11:00h

La Fira d’Entitats de Reus torna aquest dissabte, 18 de maig, amb més de 50 activitats programades

Amb l’eslògan “Compartir per créixer”, aquest dissabte, 18 de maig de 10 a 20h,  tindrà lloc a…

Més informació
Icona que mostra una lupa.

Cerca una entitat

Trobeu l’entitat que més s'ajusti als vostres interessos

Cerca
Icona que mostra una lupa.

Espai de formació

Accediu a tot tipus de formació per fer créixer la vostra entitat i que estigui al dia

Veure cursos
Icona que mostra una lupa.

Acompanyament

Us facilitem tota l'ajuda necessària per a la vostra entitat

Fer una petició
Icona que mostra una lupa.

Tràmits

Accés directe als tràmits per realitzar les vostres gestions amb l'administració

Veure els tràmits