Surt a licitació l'enllumenat de Nadal de la ciutat per enguany


Dimecres, 29/09/2021


L’Ajuntament de Reus, mitjançant l’Agència Reus Promoció que entre d’altres qüestions gestiona l'enllumenat de nadal de la ciutat, mantindrà enguany, un cop més, el suport econòmic especial als carrers  comercials. Concretament del 70% del cost total del lloguer dels elements decoratius així com de la instal·lació  Aquest ajut, incrementat  l’any 2020 en motiu del Covid, es renova en l’edició d’enguany per seguir cooperant amb el finançament de l’enllumenat nadalenc dels establiments comercials .

Segons la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, “per a nosaltres estar añ costat del comerç és fonamental, raó per la qual hem decidit mantenir aquest ajut de fins al 70% tot i l’esforç pressupostari que ens suposa”.

La previsió és que siguin un total de 20 carrers els que participin enguany en l’enllumenat nadalenc. Des de l’Agència Reus Promoció es calcula que el pressupost total serà d’uns  100.000 euros, aproximadament. D’aquest import els comerços només hauran de finançar el 30%.

Una altra de les mesures de suport que posa a disposició l’Agència és una major col·laboració amb els caps de carrer, incrementant la jornada de treball de l’especialista en suport comercial als establiments. 

Divendres, 26 de novembre és la data prevista de l’inici de la campanya de Nadal 2021, que inclourà l’encesa de l’enllumenat nadalenc de la ciutat.

Licitació de les llums de Nadal
Fins al dia 13 d’octubre està obert el termini per presentar propostes a les diferents licitacions de l’enllumenat nadalenc publicades per l’Ajuntament de Reus. El Lot 1 preveu diversos motius i elements d’enllumenat per a les places del centre, amb un import màxim de 37.700 € + IVA; el Lot 2 és el que correspon a l’arbre de Nadal que es vol col·locar al centre de la plaça del Mercadal, i que preveu un import màxim de 28.000 euros + IVA; el Lot 3 està adreçat als motius d’enllumenat nadalenc que es repartirà per diversos barris de la ciutat, i que preveu una inversió de 9.400 euros + IVA; el Lot 4 que està destinat a les garlandes, amb un import de 16.800 euros i el Lot 5 de diversos  elements i figures per repartides per la ciutat per un import de 7.445 euros + IVA.

L’import total previst per a aquestes licitacions és de 99.345,00 euros més IVA i la novetat més important és que s’ha incrementat amb 7.400 euros la dotació dels Lot 1 i es crea un nou Lot 5.

Aquesta licitació està coordinada per l’Agència Reus Promoció i cofinançada, també per la regidories de Desenvolupament Urbà i Via Pública,  i de Relacions Cíviques. 

Carrers enllumenat Nadal 2019 2-20191202170932.jpg

IMATGES RELACIONADES

FITXERS RELACIONATS

Imatge descriptiva del post

19/10/21 / 12:30h

Relacions Cíviques programa cinc activitats formatives dirigides a les entitats per aquesta tardor

La regidoria de Relacions Cíviques ha programat cinc sessions formatives en línia i una formació…

Més informació
Imatge descriptiva del post

05/10/21 / 11:00h

Relacions Cíviques promou la cultura digital als barris de la ciutat gràcies a Reale Foundation i en col·laboració amb les associacions de veïns

Amb el suport de Reale Fundation, la regidoria de Relacions Cíviques, en el marc de la campanya Jo …

Més informació
Imatge descriptiva del post

23/09/21 / 12:45h

L’Ajuntament presenta una web moderna i renovada amb tota la informació de les entitats de la ciutat

La regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus ha presentat una nova web moderna i…

Més informació
Icona que mostra una lupa.

Cerca una entitat

Trobeu l’entitat que més s'ajusti als vostres interessos

Cerca
Icona que mostra una lupa.

Espai de formació

Accediu a tot tipus de formació per fer créixer la vostra entitat i que estigui al dia

Veure cursos
Icona que mostra una lupa.

Acompanyament

Us facilitem tota l'ajuda necessària per a la vostra entitat

Fer una petició
Icona que mostra una lupa.

Tràmits

Accés directe als tràmits per realitzar les vostres gestions amb l'administració

Veure els tràmits